Δόκτωρ Ζι-Βέγγος [1968]

Έτος: 1968
Διάρκεια: 76'
Είδος: Κωμωδία
Εταιρία παραγωγής: ΘΒ Ταινίες γέλιου
Σκηνοθεσία: Θανάσης Βέγγος
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος
Μουσική σύνθεση: Γιώργος Ζαμπέτας
Φωτογραφία: Ντίνος Κατσουρίδης

Ηθοποιοί: Θανάσης Βέγγος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Τσαγανέας, Νίτσα Τσαγανέα, Νόρα Κατσέλη, Κώστας Τύμβιος, Μάρσα Νεστορίδου, Κούλα Αγαγιώτου, Περικλής Χριστοφορίδης, Ρένα Πασχαλίδου, Βαγγέλης Παπαθανασόπουλος, Λάμπρος Αχείμαστος, Δημήτρης Σούλης, Τ. Τσαλαβρέτα, Χ. Μιχαλόπουλος, Κ.Σαββίδου, Φραγκούλης Φραγκούλης, Δημήτρης Σημηριώτης, Μαρία Παλαιολόγου, Σπύρος Μαλούσης, Γιώργος Λιαράκος, Χρίστος Παπαδόπουλος, Μανταλένα, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Ζαμπέτας, Φώτης Μεταξόπουλος

Σχόλια/Πλοκή: Ο Θανάσης πιάνει δουλειά σε ένα κουρείο, ώσπου ο Απόστολος θα τον περάσει για γιατρό και θα τον αναγκάσει να εξετάσει την κόρη του, Μπέλλα. Η αρρώστια της Μπέλλας δεν είναι άλλη, από την άρνηση του πατέρα της να δεχτεί τον αγαπημένο της Αύγουστο. Ο Θανάσης υπόσχεται ότι θα βοηθήσει και αυτομάτως η Μπέλλα γίνεται καλά. Ο Απόστολος ενθουσιάζεται με το γιατρό και αρχίζει να τον συστήνει στους γνωστούς του.

Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έκοψε 268.968 εισιτήρια. Ήρθε στην 27η θέση σε 99 ταινίες.Η Μανταλέναερμηνεύει το τραγούδι "Ακου τα αηδόνια" σε στίχους Χαράλαμπου Βασιλειάδη-Τσάντα και μουσική Γιώργου Ζαμπέτα.





         
         
            

Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. onlivemovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger