Λαός και Κολωνάκι [1959]

Έτος: 1959
Διάρκεια: 78'
Είδος: Κωμωδία
Εταιρία παραγωγής: Αφοί Ρουσσόπουλοι-Γ. Λαζαρίδης-Δ. Σαρρής-Κ. Ψαρράς Ε.Π.Ε.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Μουσική σύνθεση: Μανώλης Χιώτης
Φωτογραφία: Giovanni Varriano

Ηθοποιοί: Κώστας Χατζηχρήστος, Κάκια Αναλυτή, Ρίκα Διαλυνά, Κώστας Κακκαβάς, Ξένια Καλογεροπούλου, Άγγελος Μαυρόπουλος, Σταύρος Ξενίδης, Τάκης Μηλιάδης, Νίτσα Τσαγανέα, Κώστας Φυσσούν, Λευκή Παπαζαφειροπούλου, Πέτρος Πανταζής, Βαγγέλης Σάκαινας, Γιάννης Ιωαννίδης, Πάρις Πάππης, Νικόλαος Πουλόπουλος, Αντώνης Σαβιολάκης, Γεράσιμος Μαλιώρης, Στράτος Ζάμος, Τάκης Βαλαβάνης, Δέσποινα Γουναροπούλου, Φρίξος Νάσσου, Carlo Stoppa, Γιάννης Σύλβας, Εύη Μαράντη, Μανώλης Χιώτης, Μαίρη Λίντα

Σχόλια/Πλοκή: Ένας ιδιοκτήτης γαλακτοπωλείου στο Κολωνάκι, ο Κώστας, είναι ερωτευμένος τρελά με μια όμορφη και τροφαντή αριστοκράτισσα, τη Ντέντη, η οποία όμως τον αντιμετωπίζει σαν παρακατιανό. Ο Κώστας είναι επίσης μανιώδης παίκτης του Προ-πο, και κάποια μέρα η τύχη του χαμογελάει για τα καλά, κάνοντας τον πλούσιο. Από τότε αρχίζει τα σούρτα-φέρτα, μπλέκεται με την καλή κοινωνία, γεύεται τη μεγάλη ζωή, για να ανακαλύψει τελικά ότι η κοπέλα που τον αγαπά, η μόνη άλλωστε που του αξίζει, βρισκόταν πάντα δίπλα του αλλά εκείνος δεν της έδινε προσοχή.

Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1959-1960 και έκοψε 66.355 εισιτήρια. Ήρθε στην 11η θέση σε 52 ταινίες.Ο Μανώλης Χιώτης και η Μαίρη Λίντα ερμηνεύουν τα τραγούδια "Πάρε με στο τηλέφωνο" και "Λαός και Κολωνάκι" σε στίχους και μουσική Μανώλη Χιώτη.




Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. onlivemovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger